Tentang Kami

TINJAUAN PERUSAHAAN

AB1

HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.diadegkeun dina 2005, Kalawan leuwih ti 15 taun striving na endeavoring,HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.geus disaksian pangalaman loba pisan na, kaunggulan profésional sarta portopolio bisnis beredar, dilegakeun impor jeung ékspor bisnis, sarta ayeuna geus jadi ékspor sarta impor parusahaan leuwih sanggup produk listrik di Cina.Pausahaan geus diadopsi manajemén modern, régulasi komprehensif sarta ngadegkeun sistem layanan sora.

Akibatna, perusahaan dileler ISO9001: 2000 sertipikat sistem kualitas Akréditasi.Numutkeun organisasi bisnis parusahaan, departemén bisnis anu nyetél saperti kieu: Departemén Ékspor, Kantor Tanggu di Tianjin sarta Shanghai Kantor;Departemén fungsional anu komprehensif diatur sapertos kieu: Kantor Manajer Umum, Departemen Perencanaan, Departemen Keuangan sareng Akuntansi, Departemen Urusan Hukum sareng Pusat Informasi.Kantor Luar Negeri sareng Anak Perusahaan disetél di AS (Los Angeles), Kanada, Chili (Santiago), Argentina (Buenos Aires), Mesir (Kairo), Ghana (Accra) sareng Étiopia (Addis Ababa).Ngandelkeun kajembaran sareng palayanan anu saé, kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina widang perdagangan internasional sareng parantos ngadegkeun kerjasama anu caket sareng hubungan bisnis sareng para nasabah ti langkung ti 120 nagara sareng daérah.

AB1

AB1

Ku nyokong pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kiridit sareng Pangembangan anu teu lirén.Nuturkeun prinsip "Kaunggulan Kontrak, Kredit Primacy, Kualitas dijamin, Service Alus", "Pamekaran Sarua jeung Mangpaat Silih", persetujuan nu klien 'produk urang dina bisnis Impor sarta ékspor geus nyieun panghasilan dagang ngaronjat gancang.Samentawis waktos,HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.tulus expecting cooperate kalawan klien, heubeul jeung anyar, contributing babarengan pikeun ngembangkeun perdagangan internasional.

Saha Urang

Hebei Kingda Impor sareng Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2005, Kalayan langkung ti 15 taun narékahan sareng usaha, Hebei Kingda Impor sareng Ékspor Co, Ltd. sareng bisnis ékspor, sareng ayeuna parantos janten perusahaan ékspor sareng impor anu langkung mampuh pikeun produk listrik di Cina.Pausahaan geus diadopsi manajemén modern, régulasi komprehensif sarta ngadegkeun sistem layanan sora.Akibatna, perusahaan dileler ISO9001: 2000 sertipikat sistem kualitas Akréditasi.Numutkeun organisasi bisnis parusahaan, departemén bisnis anu nyetél saperti kieu: Departemén Ékspor, Kantor Tanggu di Tianjin sarta Shanghai Kantor;Departemén fungsional anu komprehensif diatur sapertos kieu: Kantor Manajer Umum, Departemen Perencanaan, Departemen Keuangan sareng Akuntansi, Departemen Urusan Hukum sareng Pusat Informasi.Kantor Luar Negeri sareng Anak Perusahaan disetél di AS (Los Angeles), Kanada, Chili (Santiago), Argentina (Buenos Aires), Mesir (Kairo), Ghana (Accra) sareng Étiopia (Addis Ababa).Ngandelkeun kajembaran sareng palayanan anu saé, kami parantos ngagaduhan reputasi anu saé dina widang perdagangan internasional sareng parantos ngadegkeun kerjasama anu caket sareng hubungan bisnis sareng para nasabah ti langkung ti 120 nagara sareng daérah.Ku nyokong pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kiridit sareng Pangembangan anu teu lirén.Nuturkeun prinsip "Kaunggulan Kontrak, Kredit Primacy, Kualitas dijamin, Service Alus", "Pamekaran Sarua jeung Mangpaat Silih", persetujuan nu klien 'produk urang dina bisnis Impor sarta ékspor geus nyieun panghasilan dagang ngaronjat gancang.Samentawis waktos, Hebei Kingda Impor sareng Ékspor Co., Ltd. tulus ngarep-ngarep gawé bareng sareng klien, lami sareng énggal, nyumbang babarengan pikeun ngembangkeun perdagangan internasional.

Misi kami

Ngudag sumanget "Serikat, Dedicated, Deploitation sareng Inovasi", hiji tim profésional sareng sanggup

Nilai Urang

Ku nyokong pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kiridit sareng pamekaran anu teu lirén.