Warta pausahaan

  • Our company’s operation certificate and main business scope are as follows:

    Sertipikat operasi perusahaan sareng ruang lingkup bisnis utama nyaéta kieu:

    Impor jeung Ékspor pikeun Rupa-rupa Produk Luar Negeri Proyék Kontrak Penjualan pikeun Metalurgi Mill Rolls Lisensi pikeun Médis Equipment Lisensi pikeun Gas Alam Lisensi Equipment pikeun Delegating Buruh ka mancanagara
    Maca deui
  • Overseas Market Distribution

    Distribusi Pasar Luar Negeri

    Ngandelkeun jasa anu tulus sareng alus teuing, Perusahaan kami ngagaduhan reputasi anu saé di pasar internasional.Ayeuna urang ngadegkeun hubungan bisnis jeung klien ti leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon.Pasar utama kami aya di Amérika, Eropa, Asia Wétan Tengah ...
    Maca deui