Warta

  • large differences in export and consumption markets

    bédana badag dina pasar ékspor jeung konsumsi

    Numutkeun laporan, struktur konsumsi online cross-wates beda-beda pisan diantara nagara.Ku alatan éta, tata perenah pasar sasaran sareng strategi lokalisasi penting pisan pikeun palaksanaan produk.Ayeuna, di daérah Asia anu diwakilan ku Koréa Kidul sareng Rusia ...
    Maca deui
  • cross-border consumption is more frequent and diversified

    konsumsi cross-wates leuwih sering jeung diversified

    Numutkeun laporan, jumlah pesenan nagara mitra konstruksi "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" ngagunakeun konsumsi e-commerce cross-wates di jd di 2018 nyaéta 5,2 kali dina 2016. Salian kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, éta frékuénsi konsumén tina rupa-rupa cacah ...
    Maca deui
  • online business scope expands rapidly

    wengkuan bisnis online expands gancang

    Numutkeun laporan anu dikaluarkeun ku lembaga riset data gedé jingdong, barang-barang Cina parantos dijual ngaliwatan e-commerce lintas wates ka langkung ti 100 nagara sareng daérah kalebet Rusia, Israél, Koréa Kidul sareng Vietnam anu parantos nandatanganan dokumén gawé bareng sareng China pikeun babarengan. ngawangun R...
    Maca deui
  • Our company’s operation certificate and main business scope are as follows:

    Sertipikat operasi perusahaan sareng ruang lingkup bisnis utama nyaéta kieu:

    Impor jeung Ékspor pikeun Rupa-rupa Produk Luar Negeri Proyék Kontrak Penjualan pikeun Metalurgi Mill Rolls Lisensi pikeun Médis Equipment Lisensi pikeun Gas Alam Lisensi Equipment pikeun Delegating Buruh ka mancanagara
    Maca deui
  • Distribution of Manufacturer

    Distribusi Produsén

    Profésional 1000+ Mangsa produksi kontinyu pikeun kalolobaan pepelakan langkung ti tilu taun Aranjeunna gaduh seueur pangalaman pikeun ngahasilkeun produk ékspor sareng ogé ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu ketat.iso9000
    Maca deui
  • Overseas Market Distribution

    Distribusi Pasar Luar Negeri

    Ngandelkeun jasa anu tulus sareng alus teuing, Perusahaan kami ngagaduhan reputasi anu saé di pasar internasional.Ayeuna urang ngadegkeun hubungan bisnis jeung klien ti leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon.Pasar utama kami aya di Amérika, Eropa, Asia Wétan Tengah ...
    Maca deui