Taros Kami

Hebei Cabang Cina Nasional Mesin Impor & Ékspor Corporation

Alamat

181, JALAN TAIHUA,

SHIJIAZHUANG, CHINA

Telepon

0086-13803365797

0086-(0)311-8502 2410

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami