Langkung seueur LEDs ti kantos: Kalayan rentang éksténsif lampu LED kami, ayeuna kami nawiskeun anjeun pilihan produk anu pikaresepeun pikeun sajumlah syarat cahaya - sareng seueur inovasi anu saé.

Tentang Kami

Sigana hébat sarta karasaeun alus: trend mega full-kaca bener senang!

HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.diadegkeun dina 2005, Kalawan leuwih ti 15 taun striving na endeavoring, Hebei Kingda Impor sarta Ékspor Co., Ltd. Perusahaan ékspor sareng impor anu langkung mampuh pikeun produk listrik di Cina.

Dunya seru tina cahaya LED

Hayu diri jadi diideuan ku carita LED pisan béda
  • Carita LED

    bédana badag dina pasar ékspor jeung konsumsi

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Numutkeun laporan, struktur konsumsi online cross-wates beda-beda pisan diantara nagara.Ku alatan éta, tata perenah pasar sasaran sareng strategi lokalisasi penting pisan pikeun palaksanaan produk.Ayeuna, di daérah Asia anu diwakilan ku Koréa Kidul sareng Rusia ...

  • Carita LED

    konsumsi cross-wates leuwih sering jeung diversified

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Numutkeun laporan, jumlah pesenan nagara mitra konstruksi "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" ngagunakeun konsumsi e-commerce cross-wates di jd di 2018 nyaéta 5,2 kali dina 2016. Salian kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, éta frékuénsi konsumén tina rupa-rupa cacah ...

  • Carita LED

    wengkuan bisnis online expands gancang

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Numutkeun laporan anu dikaluarkeun ku lembaga riset data gedé jingdong, barang-barang Cina parantos dijual ngaliwatan e-commerce lintas wates ka langkung ti 100 nagara sareng daérah kalebet Rusia, Israél, Koréa Kidul sareng Vietnam anu parantos nandatanganan dokumén gawé bareng sareng China pikeun babarengan. ngawangun R...

  • Carita LED

    Sertipikat operasi perusahaan sareng ruang lingkup bisnis utama nyaéta kieu:

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Impor jeung Ékspor pikeun Rupa-rupa Produk Luar Negeri Proyék Kontrak Penjualan pikeun Metalurgi Mill Rolls Lisensi pikeun Médis Equipment Lisensi pikeun Gas Alam Lisensi Equipment pikeun Delegating Buruh ka mancanagara

  • Carita LED

    Distribusi Produsén

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Profésional 1000+ Mangsa produksi kontinyu pikeun kalolobaan pepelakan langkung ti tilu taun Aranjeunna gaduh seueur pangalaman pikeun ngahasilkeun produk ékspor sareng ogé ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu ketat.iso9000

Langkung Produk

Hiji campuran seru tina wangun vintage, téhnologi filamén stylish, lampu geulis tur efisiensi énergi