Aakku Cina PUSH IN WIRE CONNECTORS(arus tinggi) pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

PUSH IN WIRE CONNECTOR (ARUS TINGGI)

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. DIAMETER KABEL: tegangan dipeunteun: PEURANG AYEUNA: Résistansi tegangan: PANJANG STRIP: BAHAN
HB-PCT-102 BV2.5-6.0 mm² 400V 41A 4KV 10 MM MATER: tambaga (TIN PLATING) SCREW: NICHROME ALLOY STEEL
HB-PCT-103D            
HB-PCT-104            
HB-PCT-104D            
HB-PCT-106            
HB-PCT-108            

Panjelasan Produk:

CIRI-CIRI: PLUG CEPAT: INSTALASI CEPAT TANPA ALAT, PLUG JEUNG GUNA DIMANA MAH Iraha waé.Tambaga murni jero: Dijieunna tina tambaga tin-plated bahan kalayan konduktivitas listrik alus, DUCTILITY jeung résistansi korosi.liang Uji: Aya liang Uji dina tip, nu merenah pikeun nguji naha pulpén diaktipkeun saméméh pamakéan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami