Aakku Cina Lampu fixture pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

Caang lampu

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO: BAHAN: WATTAGE Peunteun IP LAMPU
HB-301035 PS / PC panutup ABS / PC DASAR 1X18W 1X36W 1X58W 2X18W 2X36W 2X58W IP 65 T5 / T8 FLOURESCENT tabung

Panjelasan Produk:

CONTOH GUNA: PALESTRAS, WILAYAH TOKO, LABORATORIUM.Tradisional jeung serbaguna anticorrosION FLUORESCENT pas.Awak dina ABS ATAWA PC.Sadia dina warna kulawu.Pencét-ngajalin inféksi diffuser pelindung dina PS, PC ATAWA ACRYLIC, Pikeun ngajaga ciri mékanis jeung éstétis tina pas unchanged lila.Klip nutup pikeun diffuser dina abu POLYCARBONATE ATAWA INOX STEEL on pamundut.Reflektor dina waja dicét, disambungkeun ka awak luhur ku dua alat palastik anti-leungitna, nu gear listrik geus dibereskeun.BAHAN SEALING ANTARA KACA JEUNG BADAN DI PU(POLYURETHANE).spésifikasi produk: konsumsi kakuatan low, efisiensi tinggi.PANJANG UMUR.PS / PC panutup, ABS / PC DASAR.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk