konsumsi cross-wates leuwih sering jeung diversified

Numutkeun laporan, jumlah pesenan nagara mitra konstruksi "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" ngagunakeun konsumsi e-commerce cross-wates di jd di 2018 nyaéta 5,2 kali dina 2016. Salian kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, éta Frékuénsi konsumen ti sababaraha nagara anu mésér barang-barang Cina ngalangkungan situs wéb e-commerce lintas wates ogé ningkat sacara signifikan.Telepon sélulér sareng asesoris, parabot bumi, produk kageulisan sareng kaséhatan, komputer sareng produk Internét mangrupikeun produk Cina anu pang populerna di pasar luar negeri.Dina tilu taun kaliwat, parobahan hébat geus lumangsung dina kategori komoditi pikeun konsumsi ékspor online.Nalika proporsi telepon sélulér sareng komputer turun sareng proporsi kabutuhan sapopoé ningkat, hubungan antara manufaktur Cina sareng kahirupan sapopoe urang luar negeri janten caket.
Dina hal laju pertumbuhan, kageulisan jeung kaséhatan, parabot rumah tangga, asesoris pakean jeung kategori sejenna nempo tumuwuhna panggancangna, dituturkeun ku Toys, sapatu jeung sapatu, jeung hiburan audio-visual.Robot nyapu, humidifier, sikat huntu listrik mangrupikeun paningkatan anu ageung dina penjualan kategori listrik.Ayeuna, Cina mangrupikeun produser sareng nagara dagang alat bumi panggedéna di dunya."Bade global" bakal nyieun kasempetan anyar pikeun merek Perkakas imah Cina.


waktos pos: Jul-11-2020