bédana badag dina pasar ékspor jeung konsumsi

Numutkeun laporan, struktur konsumsi online cross-wates beda-beda pisan diantara nagara.Ku alatan éta, tata perenah pasar sasaran sareng strategi lokalisasi penting pisan pikeun palaksanaan produk.
Ayeuna, di daérah Asia anu diwakilan ku Koréa Kidul sareng pasar Rusia di Éropa sareng Asia, pangsa penjualan telepon sélulér sareng komputer mimiti turun, sareng tren ékspansi kategori atra pisan.Salaku nagara kalawan konsumsi cross-wates pangluhurna jd online, nu jualan ponsel sarta komputer di Rusia geus turun ku 10,6% na 2,2% mungguh dina tilu taun kaliwat, sedengkeun jualan kageulisan, kaséhatan, panerapan rumah tangga, otomotif. suplai, asesoris pakean jeung Toys geus ngaronjat.Nagara-nagara Éropa anu diwakilan ku Hungaria masih gaduh paménta anu lumayan ageung pikeun telepon sélulér sareng asesoris, sareng penjualan ékspor kaéndahan, kaséhatan, kantong sareng kado, sareng sapatu sareng sapatu parantos ningkat sacara signifikan.Di Amérika Kidul, diwakilan ku Chili, penjualan telepon sélulér turun, sedengkeun penjualan produk pinter, komputer sareng produk digital ningkat.Di nagara-nagara Afrika anu diwakilan ku Maroko, proporsi penjualan ékspor telepon sélulér, pakean sareng alat-alat bumi parantos ningkat sacara signifikan.


waktos pos: Jul-11-2020