wengkuan bisnis online expands gancang

Numutkeun laporan anu dikaluarkeun ku lembaga riset data gedé jingdong, barang-barang Cina parantos dijual ngalangkungan e-commerce lintas wates ka langkung ti 100 nagara sareng daérah kalebet Rusia, Israél, Koréa Kidul sareng Vietnam anu parantos nandatanganan dokumén gawé bareng sareng China pikeun babarengan. ngawangun "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan".Hubungan komérsial online parantos ngalegaan ti Eurasia ka Éropa, Asia sareng Afrika, sareng seueur nagara Afrika parantos ngahontal nol terobosan.Dagang online lintas-wates parantos nunjukkeun vitalitas anu kuat dina inisiatif "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan".


waktos pos: Jul-11-2020