Sertipikat operasi perusahaan sareng ruang lingkup bisnis utama nyaéta kieu:

Impor jeung Ékspor pikeun Rupa-rupa Jenis Produk
Kontraksi Proyék Luar Negeri
Penjualan pikeun Metalurgi Mill Rolls
Lisensi pikeun Alat Médis
Lisensi pikeun Alat Gas Alam
Lisensi pikeun Delegasi Buruh ka Luar Negeri

01


waktos pos: May-26-2020