Aakku Cina A60 LED pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

A60 LED

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. kakuatan (W) TEGANGAN INPUT WARNA LUMEN(LM) PF UKURAN (MM) BAHAN
HB-104007 7W AC220-240V 3000K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104008 7W AC220-240V 6400K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104009 9W AC220-240V 3000K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104010 9W AC220-240V 6400K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104011 12W AC220-240V 3000K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104012 12W AC220-240V 6400K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104013 7W AC220-240V 4200K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104014 9W AC220-240V 4200K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104015 12W AC220-240V 4200K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM

Panjelasan Produk:

Fitur: palastik coated aluninium;leuwih awét, hemat energi jeung ramah lingkungan;sadia pikeun stop kontak bohlam baku.Ngagantian pikeun aplikasi bohlam Pijer: idéal pikeun cahaya umum di kantor, kamar konferensi, mall balanja, paviliun paméran, pasar super, hotél sarta imah.

Pasar, bungkusan, pamayaran sareng angkutan barang:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.Wétan Tengah.ASIA

BAYARAN & pangiriman

Métode pamayaran: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL pangiriman: Dina 30-35 poé sanggeus mastikeun pesenan.

Bungkusan sareng pangiriman

Ukuran Bungkus Karton Master (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

A55

45

23.5

26.5

3

2

100

Rincian bungkusan
Bohlam LED 1 PC dina Kotak, Bohlam LED Lilin 100 PCS dina Karton Master
OEM packing bisa ditawarkeun.

A6

26

26

19.5

2.08

1.24

50

A65

32

32

27

3.55

2.06

50

A7

32

32

27

6.15

4.15

50

A8

32

32

27

6.2

4.2

50

BALANJA

1) jasa kurir kawas FedEx, DHL pikeun urutan sampel.2) kiriman hawa pikeun urutan darurat.3) pengiriman barang laut pikeun urutan bulk.

1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk