Aakku Cina C37 LED pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

C37 LED

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. kakuatan (W) TEGANGAN INPUT WARNA LUMEN(LM) PF UKURAN (MM) BAHAN DASAR
HB-104103 3W AC220-240V 3000K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM E14 / E27 / B22 / B15D
HB-104104 6W AC220-240V 6400K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM  
HB-104106 7W AC220-240V 4200K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM  

Panjelasan Produk:

Fitur: palastik coated aluninium;leuwih awét, hemat energi jeung ramah lingkungan;sadia pikeun stop kontak bohlam baku.Ngagantian pikeun aplikasi bohlam Pijer: idéal pikeun cahaya umum di kantor, kamar konferensi, mall balanja, paviliun paméran, pasar super, hotél sarta imah.

Pasar, bungkusan, pamayaran sareng pengiriman barang:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.Wétan Tengah.ASIA

BAYARAN & pangiriman

Métode pamayaran: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL pangiriman: Dina 30-35 poé sanggeus mastikeun pesenan.

Bungkusan sareng pangiriman

Ukuran Bungkus Karton Master (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

Modél No. Ukuran

Pcs / Ctn

Ukuran Karton

3

2

100

Rincian bungkusan
Bohlam LED 1 PC dina Kotak, Bohlam LED Lilin 100 PCS dina Karton Master
OEM packing bisa ditawarkeun.

SMDC37 Φ37 * 100mm

100

20*20*43 cm

2.08

1.24

100

SMDC37T Φ37 * 125mm

100

25*20*43 cm

3.55

2.06

100

SMDG45 Φ45 * 78mm

100

24*24*34 cm

6.15

4.15

100

 

 

 

 

 

 

100

1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk