Aakku Cina LED panel lampu pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

LAMPU PANEL LED

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. kakuatan (W) TEGANGAN INPUT WARNA LUMEN(LM) RA UKURAN (MM) CUT(MM)
HB-101107 3W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 200LM 80 85X21 68
HB-101101 6W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 450LM 80 120X21 108
HB-101135 9W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 720LM 80 146X21 133.5
HB-101103 12W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 960LM 80 175X21 160
HB-101105 18W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 1440LM 80 225X21 205
HB-101130 24W AC220-240V 3000K / 4200K / 6000K 1920LM 80 300X21 280

Panjelasan Produk:

APLIKASI: loba dipaké di kantor, kaféteria, perpustakaan, balanja Mall, dapur, kamar konferensi, réstoran, laboratorium, toko departemen, toko supermen, supermarket, jsb.Urang geus kahontal ngabentuk ranté lengkep ti die-casting, semprot-cet, tilu-potongan jas, supir ka majelis pinuh, lajeng panels LED anu paling kompetitif.Urang bisa ngahasilkeun panel ked kayaning GOLD-PLATING, SILVER-PLATING, ALUMINIUM oksidasi, ELECTROPLATE jeung sajabana.

Pasar, bungkusan, pamayaran sareng pengiriman barang:

LAMPU PANEL LED

 

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.Wétan Tengah.ASIA

BAYARAN & pangiriman

Métode pamayaran: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.DETAIL pangiriman: Dina 30-35 poé sanggeus mastikeun pesenan.

Bungkusan sareng pangiriman

Ukuran Bungkus Karton Master (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

LAMPU PANEL LED

40

30

35

20

18

50

Rincian bungkusan
dipingpin panel packing: 1 pc dina kotak, 50pcs dina karton master, kalayan panyalindungan ogé;Urang nawiskeun jasa OEM pikeun konsumén urang

BALANJA

1) jasa kurir kawas FedEx, DHL pikeun urutan sampel.

2) kiriman hawa pikeun urutan darurat.

3) pengiriman barang laut pikeun urutan bulk.

1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk