Aakku Cina CX-DB stop kontak pabrik jeung suppliers |MESIN HEBEI

CX-DB stop kontak

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. PILIH SPESIFIKASI DETAIL WARNA BAHAN
HB-111020 NO 3G1,5 * 1,5M BODAS PP + tambaga
HB-111021 NO 3G1.5*3M BODAS PP + tambaga
HB-111022 NO 3G1.5*5M BODAS PP + tambaga
HB-111023 Enya 3G1,5 * 1,5M BODAS PP + tambaga
HB-111024 Enya 3G1.5*3M BODAS PP + tambaga
HB-111025 Enya 3G1.5*5M BODAS PP + tambaga

Panjelasan Produk:

CIRI-CIRI: Kalayan palastik kualitas luhur normal sababaraha stop kontak kalayan panyalindungan surge, stop kontak nyaéta bahan PP suhu luhur, produk awét sarta kasampak geulis, kalayan ON / OFF switch, kalawan 3G2.5MM CABLE 3G1.5MM.DATA Téknis: 16A 250V AC 50HZ MAX.3500W


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk