Aakku Cina pabrik tape na suppliers |MESIN HEBEI

TAPE

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO: BAHAN: KAKUATAN REGANGAN: ELONGATION DI BREAK: TEGANGAN RUPA: KETEBAL: LEBAR: PANJANG: WARNA:
HB-111047 pita listrik PVC > 35N 150%~220% > 4KV/MIN 0.12MM, 0.13MM, 0.15MM, 0.18MM~0.22MM 15MM, 18MM, 19MM, 25MM, ~ 100MM jsb. 5M, 10M, 20M, 25M, ~ 33M HIDEUNG, BIRU, BEUREU, KONENG, Héjo, Bodas, Héjo, Oranyeu, Y/G

Panjelasan Produk:

DESKRIPSI: Nyandak PVC FILS SABAGAI BAHAN TUNGGUNG, TAPE INSULASI ELEKTRIK PVC BOGA CIRI-CIRI LUAR BIASA, SAPERTI INSULASI, RENDAH SUHUN, TAHAN DINGIN, TAHAN TEGANGAN, TAHAN ASAM & ALKALI Jst.PVC ECECTRICAL insulasi pita ieu loba dipaké dina mobil abah, wrapping kawat, panyalindungan insulasi.ETA BAHAN INSULASI UTAMA MOBIL, ALAT-ALAT ELEKTRIK RUMAH TANGGA, REFIRGERATOR, ALAT ELEKTRONIK ECT.

Pasar, bungkusan, pamayaran sareng pengiriman barang:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.Wétan Tengah.ASIA

BAYARAN & pangiriman

Métode pamayaran: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL pangiriman: Dina 30-35 poé sanggeus mastikeun pesenan.

Bungkusan sareng pangiriman

Nyadangkeun PVC tape napel alam karét, tekanan sénsitip napel
Ketebalan 0.10mm ~ 0.50mm
Rubak 8mm ~ 1260mm
Panjangna 3m ~ 50m
Elongation dina putus 150% ~ 220%
Kakuatan Tensile 20 ~ 30N / 10mm
Kakuatan mesek 1.6N / 10mm
Anggo suhu 0~80°C,120°C
Paké tegangan 600V
Ciri

BALANJA

1) jasa kurir kawas FedEx, DHL pikeun urutan sampel.2) kiriman hawa pikeun urutan darurat.3) pengiriman barang laut pikeun urutan bulk.

1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami